Avb: Joakim Fondell, Oskar Fondell, Simon Åkesson, Daniel Johansson

Då var den andra träningsmatchen lagd till handlingarna. 1-1 emot ett Åhus som vill ligga i toppen på femman är väl godkänt. Även om vi blev ordentligt utspelade i första halvlek stod det 0-0 i paus! Vi fick inte alls tag på deras mittfält, där dom hade ett numerärt övertag, och vi kunde inte riktig lösa det på ett bra sätt.. Vi spelade även lite svårt och slog bort många enkla passningar. Men även om Åhus hade mycket boll, skapade dom inte några riktiga heta målchanser. Dom få skotten som ändå kom emot mål, tog Nisse säkert hand om. I andra bytte vi lite folk, och bland andra kom Jocke F in och tog hand om vårt mittfält.. Åhus bytte också formation och vi tilläts ha mycket mer boll.. Halvleken kunde dock ha börjat bättre då Simon Roth slog en felpassning in i mitten rakt till deras anfallare och han placerade säkert in 1-0.. Men som sagt hade vi mer boll i andra, och vi skapade lite mer oreda i deras försvar. Vi kunde stressa lite högre upp och fick lite längre anfall! Efter ett inkast från högerflanken, kunde Sebbe Sivertsson vända och snurra med deras backar och skjuta 1-1 från straffområdeskanten.. Vi hade varsin halvlek, Åhus den första och vi den andra och jag tycker att 1-1 speglade matchen ganska bra.. Det ska ju tilläggas att jag är lite partisk.. =) Det vi tar med oss från matchen är att vi visade en helt annan inställning än vi gjorde emot Önnestad.. Vi hade några fina kombinationer från backlinjen och framåt, och kan vi bara ta bort långbollarna från första blir vi tuffa att möta i år.. Nu tränar vi på bra i veckan och blickar framåt emot att möta Hörby FF på Lördag.. Väl mött då!!